Top

Ce este aura? Cum să o vedem și să o înțelegem

O aură este un câmp energetic care înconjoară orice ființă. În majoritatea cazurilor, culoarea aurei este dată de nivelul frecvenței sale. De obicei, cei care sunt mai vulnerabili sau au avut o viață grea, vor avea o aură mai mare, menită să-i protejeze. Cu toate că nu toți pot vedea aurele, majoritatea le simțim, le intuim. De exemplu, când vezi o persoană și ai impresia că e luminoasă, că “strălucește”, un om despre care poți spune că este o fire caldă sau dacă te simți inconfortabil în preajma cuiva, acestea sunt câteva din momentele în care ce simți de fapt este aura persoanei.

 

 

aura

 

Cum să vezi o aură:

  1. Așează persoana în cauză cu spatele la un perete deschis la culoare. Dacă vrei să te uiți la propria aură, stai la aproximativ un metru de oglindă, cu spatele pe ceva deschis la culoare.
  2. Concentrează-te asupra formei de L pe care o formează linia gâtului și a umărului. Nu muta privirea și rămâi calm și deschis.
  3. Inițial vei vedea o strălucire albă sau transparentă, dar dacă te concentrezi în continuare și începi să urmărești restul liniei corpului, strălucirea va începe să se coloreze.

 

Ce reprezintă culoarea aurei:

Roșu: Persoanele sunt energice și aventuroase. Mai poate însemna că sunt impulsive și ușor agresive.

Galben: …sunt inteligente și logice, probabil profesori/profesoare. Atente la detalii, foarte critice și independente.

Roz: …sunt iubitoare, prietenoase, mămoase. Pot fi doctori, sunt sensibile și cu o imaginație bogată.

Verde: …sunt foarte creativie și muncitoare. Pot fi perfecționiste și, în majoritatea cazurilor, manageri foarte buni. Sunt generoase, respectate și au grijă de sănătatea lor.

Portocaliu:…sunt foarte sociabile, le place atenția și să fie în lumina reflectoarelor. Vor să facă pe plac tuturor și sunt foarte maleabile.

Mov/Indigo: …sunt foarte intuitive, cu o minte filosofică și sete de cunoaștere. Sunt iubitoare de animale, natură și copii. Sunt afectuoase, însă adesea evită angajamentele pe termen lung

Albastru: …sunt comunicative, au multe idei și viziuni. Sunt calme, intuitive, inteligente și în majoritatea cazurilor sunt născute pentru a motiva și a inspira. Câteodată pot fi manipulative și obsedate de carieră.

Auriu: …sunt suflete creative care iubesc arta și frumusețea. Sunt sociabile și de obicei foarte atractive. Oamenii sunt atrași de persoanele cu aură aurie, așa că vor avea mereu foarte mulți prieteni. Sunt independente dar foarte încăpățânate.

Alb/Argintiu: …sunt înzestrate cu intuiție, abilități paranormale și sensibile. Sunt spirituale și în general au capacități vindecătoare. Preferă cercuri restrânse de prieteni și sunt foarte plăcute.

Gri/Negru: …sunt depresive, negativiste și anxioase. Această aură indică nevoia de o curățare interioară.

 

 

 

auras-deborah-king

 

 

 

Există posibilitatea ca în aura unei persoane să găsim mai multe culori, dar doar una va fi predominantă. Deasemenea, culoarea aurei unei persoane se poate schimba în funcție de starea de spirit, evenimentele curente sau mediul înconjurător.

 

Produse evoMAG.ro

 

Să vezi o aură ține de exercițiu, așa că fii răbdătoare și continuă să exersezi pe diferite persoane.

 

Share This: