Top
atentie dragoste

Care e diferenţa între atenţie şi dragoste?

Nu există nici o persoană cu comportament de victimă care fie cu adevărat bogată.

 

Asumarea rolului de victimă are totuşi şi recompense. Ce obţin oamenii din acest statut? Răspunsul este: atenţie. Este importantă atenţia? Puteţi paria şi ultimul gologan. Într-un fel sau altul, aproape toată lumea are nevoie de atenţie. Greşeala constă în motivul pentru care oamenii tânjesc după atenţie. Este practic aceeaşi greşeală pe care am făcut-o fiecare dintre noi. Confundăm atenţia cu dragostea.

 

Credeţi, este practic imposibil fii cu adevărat fericit şi plin de succes atunci când cerşeşti atenţie în permanenţă. Pentru , dacă atenţia este ceea ce va doriţi, sunteţi la mâna celorlalţi. În cele din urmă, ajungeţi o persoană care încearcă -i mulţumească pe toţi, cerşindu-le aprobarea.
outmag.ro/
Căutarea atenţiei celorlalţi poate reprezinte o problemă şi din alt punct de vedere, deoarece oamenii au tendinţa de a face lucruri prosteşti pentru a o obţine. Din numeroase motive, este obligatoriu să detaşaţiatenţia de dragoste.

 

În primul rând, veţi avea mai mult succes. În al doilea rând, veţi fi mai fericit şi, în al treilea rând, va puteţi găsiadevărata” iubire a vieţii. De cele mai multe ori, atunci când oamenii confundă atenţia cu iubirea, ei nu îl iubesc pe celălalt în adevăratul sens al cuvântului. Ei îl iubesc pe celălalt mai ales din perspectiva propriului ego, în spiritual lui: “Iubesc ceea ce faci pentru mine.” Prin urmare, relaţia este, de fapt, reportată la individul respectiv şi nu la cealaltă persoană sau măcar la ambii parteneri ai unei relaţii.

 

Prin desprinderea legăturii care se face între atenţie şi dragoste, veţi fi liberi îi iubiţi pe ceilalţi mai degrabă pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce fac ei pentru dumneavoastră.

 

Aşa cum am spus, nu există o victimă cu adevărat bogată. Astfel încât, cei care cerşesc atenţie se asigură nu se vor îmbogăţi niciodată.

 

Este timpul luaţi o hotărâre. Puteţi fi o victimă sau puteţi fi bogat, dar nu puteţi fi şi una şi alta.

 

Citeşte continuarea pe astrocafe.ro

Noriel

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment