Top

Bubuitură ciudată în Iaşi. Explicaţiile sunt halucinante!

Ieri, în jurul orei 13:30 o bubuitură puternică s-a auzit în Iași și împrejurimi. După comentariile apărute pe rețelele de socializare, zgomotul a fost perceput în mai toate cartierele ieșene.

 

”Când s-a produs bubuitura eram în zona Bucium. S-a auzit ca un boom sonic, dar nu a fost în zonă niciun avion capabil să producă acest zgomot. Companiile aeriene care operează la noi au spus că nu au avut nicio problemă, iar singurul avion militar care a survolat aeroportul în această după amiază era unul cu elice, iar acesta nu e supersonic”, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro Marius Bodea, directorul Aeroportului Iași.

 

gethumb.details.php

 

Prima ”explicație” a fost că s-ar fi tras rachete antigrindină. “Nu avem vectori pe Iași. Nu a fost efectuată nicio operațiune. Și chiar dacă ar fi fost nu ar fi produs acest zgomot”, a declarat Valerică Moldoveanu, șeful Centrului Antigrindină de la Dancu pentru aceeaşi publicaţie.

 

”Nu am primit niciun apel că s-ar fi întâmplat ceva sau vreo alertă”, au spus reprezentanții ISU.

 

Polițiștii au precizat că singurele acțiuni derulate de ei sunt niște pregătiri pe care le fac mascații. De asemenea, ei nu au primit apeluri telefonice legate de ciudatul zgomot.

 

Nici de la Aeroport nu a venit vreo veste. Aceștia nu au confirmat și nici infirmat prezența vreunui avion supersonic care să fi produs zgomotul.

 

Gina Tiron, șefa Centrului Meteo Moldova, a precizat că nu s-a semnalat niciun fenomen meteo care să fi produs bubuitura.

 

Reprezentanții Brigada 15 Mecanizată “Podu Înalt” au spus că nu au în derulare niciun exercițiu militar. ”Nu e de la noi”, au spus aceștia.

 

Şi totuşi… ce s-a întâmplat de fapt? Căutarile m-au condus către site-uri mai obscure, cu explicaţii halucinante.

 

cauze bubuitura puternica in iasi

E un experiment al Armatei americane cu “tunul cu zgomote înfiorătoare”, o nouă armă al cărui zgomot seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament (vedeţi articolul de anul trecut: Armata Americană experimentează o nouă armă: “tunul cu zgomote înfiorătoare”, ce seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament! Astfel, se explică zgomotele ciudate şi înfricoşătoare auzite în ultimii ani!) sau…

 

S-a format o “gaură de vierme” deasupra Iaşului, adică o formaţiune care “îndoaie” timpul şi spaţiul şi care ar fi putut fi creată de avansate civilizaţii extraterestre pentru a călători din alte sisteme solare sau galaxii pe Terra. O asemenea “gaură de vierme” poate fi însoţită cu un zgomot extrem de puternic, spun cei de la lovendal.ro.

 

rachete

Unii locuitori din cartierul Alexandru cel Bun spun că boom-ul sonic a fost atât de puternic încât sticla de la geam s-a curbat.
Surse avizate din domeniul aeronautic au precizat pentru Ziarul de Iași că cea mai probabilă sursă a bubuiturii de la ora 13:30 ar fi fost o rachetă antigrindină trasă din Republica Moldova.

 

Totuși, reprezentanții unității antigrindină de la Cornești, Republica Moldova, au declarat pentru Radio Iași că nu a fost lansată astăzi nicio rachetă antigrindină.

 

Comandantul Vasile Nichiforeac de la unitatea antigrindină de la Corneşti, din Republica Moldova, contactat de reporterii de la Radio Iaşi, a infirmat că ar fi fost lansată o rachetă antigrindină.

s1.ziareromania.ro

Mai mult chiar, atât oficialii Centrului Antigrindină din zonă, alături de omologii lor din Republica Moldova au declarat că „nu a fost efectuată nicio operaţiune. Şi chiar dacă ar fi fost, nu ar fi produs acest zgomot”.

Asadar, cine sau ce a provocat această bubuitură puternică ce a semănat şoc şi groază în Iaşi?

Share This: