Top
jolie pitt

Brad Pitt a inselat-o pe Angelina cu Marion Cotillard VIDEO

Zi de doliu în showbizul internațional! Idolii cuplurilor în devenire, exponenții vieții fericite de familie, frumoșii frumoșilor DIVORȚEAZĂ.

 

Angelina Jolie a intentat divorț de Brad Pitt imediat după ce a primit vestea că soțul ei o înșeală cu colega cea sexy de platou, Marion Cotillard. În urmă cu 12 ani și Jennifer Aniston se afla fix în papucii de acum ai Angelinei. Filmul Mr. and Mrs. Smith a adus împreună cel mai frumos cuplu de la James Dean și Elizabeth Taylor încoace, în timp ce Jennifer Aniston a rămas cu ochii în soare, într-o depresie profundă.
 
Beauty
[eltd_blockquote text=”A angajat un detectiv particular pentru că simțea că flirtează cu Marion pe platou și s-a dovedit că, într-adevăr, așa era. A fost picătura care a umplut paharul, a declarat un apropiat al cuplului.” title_tag=”h5″ width=””]

 

 

Despre Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, se zvonește de luni bune că are o aventură cu colega de platou Marion Cotillard, în vârstă de 40 de ani. Cei doi joacă în drama “Allied” ce are ca subiect o poveste de dragoste între personajele interpretate de Pitt și Cotillard în Londra celui de-al doilea război mondial

 

 

Detectivul particular a descoperit că idila dintre Pitt și franțuzoaica Cotillard durează de mai bine de doi ani, timp în care, ce să vezi, a mai avut și alte aventuri extraconjugale, a declarat sursa din apropierea Angelinei. Cu alte cuvinte, Brad și-a înșelat până și amanta în repetare rânduri.
answear.ro

Viața lui Brad Pitt în afara platourilor de filmare era condimentată de droguri și prostituate rusoaice, iar acesta a încercat să se scuze în fața Angelinei spunându-i că pur și simplu l-a luat valul și l-a furat stilul acesta de viață.

 

 

[eltd_blockquote text=”Trece printr-o criză a vârstei de mijloc, iar lui Angie i s-a luat de nebuniile lui, a declarat sursa.” title_tag=”h5″ width=””]
answear.ro

Angelina Jolie își dorește din ce în ce mai mult să lase Hollywoodul în urmă pentru a se dedica muncii umanitare, în timp ce Brad Pitt preferă drogurile și petrecerile.

 

Jolie vrea să obțină custodia deplină a copiilor, urmând ca fostul soț să aibă doar drept de vizitare.

 

answear.ro

 

 

 

Share This: