Top
adelina pestritu

Bomba zilei! Adelina Pestriţu i-a spus ADIO lui Speak!

Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Va multumesc pentru intelegere! Va pup!

 

14590246_1327776603902053_8917177227555605793_n

Acesta a fost mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook de catre Adelina Pestritu in urma cu cateva minute. Dupa doi ani si jumatate de relaţie cu Stefan Sprianu, se pare ca drumurile celor doi se separa, fara prea multe lamuriri. Iar fanii Adelinei l-au adus imediat pe Liviu Varciu in discutie, scriindu-i frumoasei brunete pe Facebook comentarii de tipul:

 

asta e semn ca dumnezeu te vrea tot langa Liviu Vârciu!!!

 

Comeback of Liviu Vârciu! ??

 

Eu ma bucur!!!Dumnezeu te vrea cu Liviu!!!!acolo a fost iubire adevarata!

 

toate astea ma duc cu gândul ca ..poate într-un viitor apropiat o sa te reapropii de Liviu.. imi doresc enorm de mult Lucrul acesta! Succes !! Si hai cu Liviu!!

 

Nu înţeleg ce treabă mai are Liviu Vârciu în toată această poveste…
Kurtmann

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment