Top

Avem sms-urile care confirmă abuzurile îndurate de Amber Heard! Johnny Depp în lacrimi

Violența domestică este un lucru cât se poate de serios și nimeni nu ar trebui să treacă prin asta, indiferent de sex, statut sau vârstă. O situație de așa natură nu trebuie acceptată în tăcere ci prezentată autorităților sau instituțiilor de specialitate.

Amber Heard a adus acuzații grave asupra soțului său, Johnny Depp, față de care a înaintat divorț, după numai 15 luni de căsnicie. Frumoasa actriță susține că a fost abuzată psihic și fizic de nenumărate ori, și după ultima ieșire violentă a lui Depp a decis să pună punct.

 

depp-other

 

Actrița a documentat nefericitele cazuri în care a fost abuzată și a prezentat ca dovezi fotografii în care apare cu vânătăi pe față, zgârieturi și alte răni.

 

heard1_1 heard2

 

 

Cel mai oribil incident a fost în decembrie 2015 și mi-a fost cu adevărat teamă pentru viața mea.

 

heard3

 

Heard a înaintat divorț pe 23 mai pe motiv de diferențe ireconciliabile și a cerut ca Depp să plătească taxele legale și o alocație lunară. Vineri, actriței i-a fost acordat și un ordin de protecție temporar.

 

heard4

 

A fost făcută publică o serie de mesaje între Heard și asistentul lui Johnny Depp, Stephen, în care acesta își cere scuze în numele actorului și susține că actorul nu își amintește nimic din cele întâmplate.

 

“Îi pare foarte rău și crede că nu a făcut nimic greșit.”

 

“Vrea să se schimbe. A explicat asta azi dimineață. Simte că sunteți într-un punct critic.”

 

“A fost șocat. Când i-am spus că te-a lovit, a început să plângă. E dezgustător. Și știe asta.”

 

Amber Heard a răspuns mesajelor susținând că nu este prima oară când se întâmplă.

 

“A făcut asta de mai multe ori. Tokyo, pe insulă, Londra (ții minte?!), și mereu am rămas. Mereu am crezut că o să se schimbe. Și după 2-3 luni iar o lua de la capăt.”

 

nicole-snooki-polizzi-amber-heard-restraining-order-johnny-depp-wife-beater-domestic-abuse-750x410

 

Avocata actriței a declarat că aceasta a rămas atât de mult timp în această situație de frică să nu-i facă rău soțului său.

 

Amber a suferit foarte mult timp din cauza abuzurilor psihice și fizice ale lui Johnny. Amber nu a făcut decât să se gândească la binele lui în loc să se gândească la abuzul pe care îl suporta ea.

 

amber-heard-6-435

 

Johnny Depp nu a făcut nicio declarație publică până acum vizavi de acuzațiile aduse, în schimb a fost eliberat un comunicat imediat după ce s-a aflat că Amber a cerut o sumă de bani lunară în urma procesului.

 

Ținând cont de finalul nefericit al acestei căsnicii și de tragica moarte a mamei sale, Johnny nu va răspunde niciunei informații false, răutăți, bârfe, minciuni despre viața sa personală. Speră ca acest divorț să fie finalizat cât mai repede.

 

Amber-Heard-1024x732 Amber-Heard-z

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment