Top
andreea balan

Andreea Bălan a ales căruciorul pentru fetița ei. O “limuzină” a cărucioarelor

Andreea Bălan se apropie cu pași repezi de ziua în care va aduce pe lume primul său copil – o fetiță. Dacă artista nu s-a decis înca ce nume va purta micuța, s-a hotărât foarte repede la căruciorul cu care își va plimba copilul.

 

Pentru că și-a dezvoltat un business cu produse pentru copii, deschizând între timp și un showroom cu scaune de masă, espressoare de lapte și cărucioare de ultimă generație pentru copii, Dan Cruceru i-a recomandat artistei un cărucior perfect pentru fetița care urmează să se nască.

 

andreea balan

 

“A fost dragoste la prima vedere. De cum a intrat în show-room, Andreea s-a îndrăgostit de un cărucior Mutsy Igo, o limuzină a cărucioarelor, dotat cu foarte multe inovații – suspensii, saltea cu spumă cu memorie, sistem de pliere revoluționar. Nici n-a mai contat că modelul are, precum culoare, o combinație de alb cu albastru. Andreea l-a ales pe acesta, deși va avea o fetiță. A spus clar că, dacă mămica s-a indragostit de el, și bebelușa se va simți minunat. Nici nu va fi altfel, pentru că este, poate, cel mai bun cărucior din lume”,  a declarat Tăticool Dan Cruceru.

 

andreea balan

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment