Top
machiaj

Direct din New York, 6 tendințe în makeup-ul pentru mirese

New York Bridal Fashion Week nu este doar un prilej prezentare a ultimelor modele de rochii de mireasă, ci este totodată o bună ocazie de a găsi inspirație pentru coafuri și machiaje, astfel încât să ai o apariție memorabilă în ziua nunții. Katiușa Popovici, make-up artist profesional, sintetizează în articolul de azi cele mai interesante tendințe remarcate pe podium: de la sprâncene pronunțate la machiaje naturale și împletituri deosebite, și, mai mult decât atât, ne explică și cum poate fi obținut look-ul respectiv.

machiaj

 
Stilul No make-up

Lasă-ți frumusețea naturală să strălucească în ziua nunții tale având pielea luminoasă, obrajii ușor îmbujorați și buzele într-o nuanță naturală de roz. Modelele caselor de modă Watters, Amsale și Christos au pus în valoare acest stil drăguț, foarte natural. Cum obții look-ul?

 

„Secretul constă în a te asigura că pielea îți este curată, exfoliată și bine hidratată. Un fond de ten ușor sau o cremă hidratantă nuanțată îți va acoperi petele sau locurile problematice, în timp ce un blush si un bronzant aplicat ușor pe pomeți îți va crea impresia de îmbujorare. Finisează look-ul cu un ruj nude cu o nuanță de culoare”, explică Katiușa Popovici.

machiaj

 

Sprâncene pronunțate

Sprâncenele pronunțate, modă inițiată de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Brooke Shields, revin în centrul atenței datorită modelului Cara Delevingne. În timpul festivalului de fashion de la New York, designeri precum Monique Lhuillier, Reem Acra și Theia au adoptat acest trend, scoțând în evidență puterea unui look determinat. Cum obții look-ul?

 

„Pentru a scoate sprancenele în evidență, folosește pentru acestea un fard special până obții forma dorită și apoi aplică un rimel special pentru sprâncene. Aceasta este modalitatea ideală prin care pui accent si pe ochi și în același timp adaugi mai multă dimensiune look-ului de mireasă”, adaugă Katiușa Popovici.

machiaj

 

Glossy lips

Folosit în mod corect, gloss-ul poate da buzelor tale un aspect frumos și luminos. În plus, se potrivește perfect cu makeup-urile naturale. Marchesa, Lazaro și Hayley Paige au afișat acest look și au arătat splendid. Cum obții look-ul?

 

„Înainte de a aplica machiajul, realizează un scrub pentru buze cu scopul de a îndepărta celulele moarte, apoi aplică rujul preferat, urmat de strat subțire de gloss într-o nuanță similară, pentru a crea impresia unei alte dimensiuni a buzelor” completează Katiușa Popovici.

machiaj

 

Machiajul smokey eyes cu maro

Rămânând în zona naturală, ia în considerare maroul mat pentru fardul și tușul de ochi. Combinația intensifică privirea. Două dintre versiunile prezentate pe podiumul din New York au fost întâlnite la designerii Alberta Ferretti și Marchesa. Extra tip!

 

„Evitați rimelul cu nuanța maro. Credeți-mă, nimic nu se compară cu aspectul intens pe care îl redau genele tale, evidențiate cu o mascara de un negru intens”, adaugă Katiușa Popovici.

machiaj

 

Strălucirea de perlă

Una dintre cele mai comune solicitări pentru nuntă este de a oferi pielii un aspect fresh, indiferent de sezon. Pentru a obține o față strălucitoare, dar care nu lucește, precum modelele caselor Sottero and Midgley și Austin Scarlett, makeup artiștii au folosit un iluminator cu strălucire de perlă. Cum obții look-ul?

 

„Vei avea cea mai frumoasă sclipire aplicând iluminator pe pomeți, în colțul interior al ochilor și imediat sub sprâncene sau folosind la final o pudră cu particule strălucitoare, perlate pe toata fața ”, punctează Katiușa Popovici.

machiaj

 

Buze roz

Scoate-ți în evidență culoarea naturală a buzelor cu nuanțe ușoare de roz sau corai, potrivite tenului tău. Câteva exemple frumoase au aparținut caselor Pronovias și Ramona Keveza. Extra tip!

 

„Încearcă un gloss în aceste nuanțe, dar nu foarte sclipicios, pentru a crea aspectul unor buze pure, veritabile, care nu au o textură încărcată. Însă, cel mai indicat pentru un moment atât de important din viața unei femei este să lucrezi cu un makeup artist profesionist! Portofoliul meu poate fi găsit atât pe site, cât și pe Facebook, iar eu te aștept cu mult mai multe sfaturi și makeup-uri personalizate la studioul meu de machiaj”, adaugă Katiușa Popovici.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment