Top

Ariciul – Vampir face senzaţie pe Instagram! *VIDEO*

Te îngrozeşte sau te înveseleşte?

Noua vedetă a Internetului pare să fi descoperit echilibrul perfect între ţepos şi morocănos la exterior, dar pufos şi drăgăstos pe interior.

 

 

Licks & nibbles! #hedgehog #hedgehogs #hedgieb#hedgehogsofinstagram #hedgehoglife #nibbles #noms #cute #aww #hedgepig

A post shared by Sir Huff & Marshmallow Fluff (@huffyhedgehogs) on

 

 

Simpaticul arici înmoaie zeci de mii de inimi în fiecare zi. Cu toate că e mai degrabă un Dracula al regnului său din pricina colţişorilor de vampir, cei peste 20,000 de followers de pe Instagram îl asaltează cu like-uri de fiecare dată când ţepoşenia cu dinţi proeminenţi se lasă pozată.

Unde mai pui că are şi o poveste lacrimogenă în spate!

 

 

Stăpânul, un student american sufletist, l-a salvat din ghearele unui om rău care îl chinuia. Apoi l-a botezat, pe scurt, Sir Hodge Huffington Cricket Slayer. Huff, pentru prietenii de pe Instagram.

 

 

 

Dinţii de vampir şi privirea inocentă l-au propulsat rapid in inimile follower-ilor. Și cum nouă ne sare inima din piept pentru toți ciudaţii planetei, iată că şi ariciul – vampir şi-a găsit numaidecât publicul lui.

 

 

Studentul inventiv care se ocupă cu PR-ul lui Huff a creat pagina de Insta cu scopul nobil de a mai ameliora depresia sezonieră cu care se luptă atâţia americani, prin share-uirea unor imagini haioase cu animăluţul dinţos.

 

 

Şi cum orice ciudăţenie şi Internetului îi place, Huff s-a trezit peste noapte înconjurat de flori, baloane şi inimioare. Preferata mea e poza cu pălăria “înflorată”.

Ţie în care ipostază îţi place?

 

 

Urmăreşte-l pe Huff pe Instagram.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment